Winkelvloeren

Winkelvloer: Hoge kwaliteit en sfeervolle vloeren

Bij het uitzoeken van een geschikte winkelvloer is het belangrijk om aandachtig te kijken naar uw materiaalkeuze en de beoogde uitstraling van uw winkel. Bij het maken van de beste keuze voor een vloer in uw winkel, kijken we samen naar een stijlvolle vloer die past bij uw huisstijl. Daarnaast is het belangrijke om ervoor te zorgen dat ook de technische eigenschappen van uw nieuwe vloer voldoen aan uw eisen.

Door heel Nederland

Ons team om winkelvloeren te verwerken bestaat uit een groep vakkundige professionals. Bovendien kunnen we dankzij onze jarenlange ervaring snel te werk gaan en daardoor de doorlooptijd laag houden. Door heel Nederland helpen we winkeliers bij de aanschaf en verwerking van nieuwe winkelvloeren. Onze vloeren zijn onder andere te vinden bij de winkels van Pearle, Eyewish, Jones & Jones, SNS en in de praktijken van E-Dental.

bereken uw persoonlijke prijs
Advies op UW locatie
Afspraak maken

Verschillende soorten winkelvloeren

Voordelen van een PVC vloer in de winkel

PVC Vloeren zijn echte kwaliteitsvloeren en daardoor in Nederland heel populair.

 • PVC werkt sterk gelduidsempend
 • Van een PVC vloer heeft u tientallen jaren plezier
 • PVC is geschikt voor intensief gebruik
 • PVC is heel aangenaam

Alles over PVC vloeren

Voordelen van een gietvloer in de winkel

Een gietvloer werkt ruimtevergrotend en versterkt de uitstraling van uw winkel.

 • Gietvloeren zijn waterdicht
 • Gietvloeren zijn geschikt voor vloerverwarming
 • Gietvloeren werken geluidsdempend
 • Gietvloeren zijn UV bestendig
Alles over gietvloeren

Voordelen van een marmoleum vloer in de winkel

Marmoleum vloeren zijn de milieuvriendelijkste optie die u als vloertype kunt kiezen.

 • Marmoleum vloeren gaan wel 30-40 jaar mee
 • Marmoleum dempt contactgeluiden
 • Marmoleum vloeren zijn levendig
 • Marmoleum vloeren zijn heel hygiënisch

Alles over Marmoleum vloeren

Ruim 30 jaar ervaring in winkelvloeren

Puur Projectvloeren legt winkelvloeren onder andere de A-merken Forbo, Desso/Tarkett en Interface. We gaan uiterst nauwkeurig te werk, zodat u jarenlang kunt genieten van de nieuwe vloer in uw winkel. Bij het realiseren van uw nieuwe vloer kijken we naar verschillende technische eigenschappen die de vloer moet hebben zoals; mate van belasting, gebruiksgemak, veiligheid en nog veel meer.

Uitnodigende winkelvloeren

Voor uw winkel wilt u niet alleen een praktische vloer die voldoet aan uw technische eisen. Het is minstens zo belangrijk dat het design van uw vloer naadloos aansluit bij uw huisstijl en de winkelstraat. De afgelopen 30 jaar hebben we bij Puur Projectvloeren duurzame relaties opgebouwd met betrouwbare leveranciers. Hierdoor hebben we toegang tot unieke collecties vloeren. We bieden een ruim assortiment aan winkelvloeren, die bestaat uit PVC vloeren, marmoleum vloeren, gietvloeren en tapijtvloeren. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Kom met ons in contact of vraag alvast vrijblijvend een prijsindicatie aan.

bereken uw persoonlijke prijs

Puur Projectvloeren, de expert in winkelvloeren

Bij Puur Projectvloeren bent u op de juiste plek als u zoekt naar een vloer voor de aankleding van uw winkel. We gaan elk project ontzettend nauwkeurig te werk, bovendien verliezen we u nooit uit het oog. We leveren projectvloeren volledig naar uw wens, we zijn namelijk pas tevreden als u dat bent. Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden? Kom vrijblijvend met ons in contact.

Vraag uw persoonlijke offerte aan
bereken uw persoonlijke prijs