Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

De Triple-P-benadering staat hoog in ons vaandel in de volgorde people, planet en profit. Wij werken met recyclebare materialen, zodat deze aan het einde van de levensduur geen onverantwoorde belasting voor het milieu vormen. Wij werken dus bij voorkeur met materialen en fabrikanten die in hun productieproces het “Cradle to Cradle-principe” toepassen.

Daarnaast werken wij strikt volgens de VCA-normen, zodat onze medewerkers en de personen die naast hen aanwezig zijn, geen veiligheidsrisico’s lopen. Bovendien kunnen zo ook de milieuaspecten worden gerespecteerd. Natuurlijk volgen wij daarbij ook de instructies van de uitvoerder nauwkeurig op.

Bij de aanschaf van ons materieel wordt er op toegezien dat de milieubelasting door het gebruik van ons materiaal tot een minimum kan worden beperkt. Wij, PUUR! Projectvloeren, vinden het erg belangrijk om maatschappelijk betrokken te zijn en daarbij ook de kwaliteit van onze vloeren te waarborgen.

Door heel Nederland te vinden

Bij PUUR! Projectvloeren hebben we ruim 30 jaar ervaring. PUUR! Projectvloeren heeft inmiddels een indrukwekkende reeks van grote en kleine projecten gerealiseerd of onder handen. We werken aan projecten in grote theaters, verzorgingstehuizen, gemeentehuizen, sport instellingen, scholen, bank instellingen. We leggen onze vloeren ook voor kantoren van grote landelijke organisaties, deelraad kantoren in diverse gemeentes, studentenhuisvesting en nog veel meer. Bovendien hebben we ons ook gespecialiseerd in winkels van grote franchiseketens en banken in zowel Nederland als België. We hebben een ruim portfolio aan klanten, u kunt ons door heel Nederland vinden.

persoonlijke offerte aanvragen