Gietvloeren stralen kwaliteit uit

Gietvloeren worden erg nauw met de hand aangebracht. Zodra u een ruimte inloopt valt een gietvloer vaak meteen op, gietvloeren werken ruimte vergrotend en kunnen de indruk van uw zakelijke interieur versterken. Daarnaast zijn onze gietvloeren naadloos en vloeistof dicht. De vloer kan in elke kleur en kleurencombinatie worden samengesteld, daardoor kan een gietvloer precies worden gemaakt naar de wensen van uw bedrijf.

Offerte aanvragen

Voordelen van een zakelijke gietvloer

Doordat gietvloeren naadloos worden gegoten en een egaal oppervlak hebben zijn ze makkelijk te onderhouden. Bovendien zijn gietvloeren hierdoor ook makkelijk om schoon te maken. Een gietvloer kan vrij simpel schoongemaakt door de vloer te stofzuigen of te dweilen.

Gietvloeren zijn geschikt voor iedereen die van modern houdt. Bovendien stralen de vloeren niet alleen kwaliteit uit, maar voelen gietvloeren ook nog eens comfortabel aan door de elastische eigenschappen van de vloer. Doordat een gietvloer niet gelegd maar gegoten wordt, is dit vloertype geschikt voor bijna elke ruimte.

Elke gietvloer is een unieke vloer. Dat komt doordat er zo’n grote verscheidenheid in gietvloeren is. Er zijn heel veel verschillende type gietvloeren met elk z’n eigen eigenschappen en toepassingen. Daarnaast zijn de gietvloeren van Puur Projectvloeren beschikbaar in alle RAL en NCS kleuren. Zo kunnen we elk ontwerp personaliseren naar uw voorkeuren en wensen.

Gietvloeren kunnen tegen een stootje en kunnen tientallen jaren mee gaan. De gietvloer kan dus een stuk langer meegaan dan bijvoorbeeld tapijt- of tegelvloeren. Ook zijn  gietvloeren volledig waterdicht, kan er een stof afstotend karakter aan de vloer worden meegegeven en zijn ze geschikt om te combineren met vloerverwarming.

Voor ruimtes zoals garages, bedrijfshallen en magazijnen vindt u bij Puur Projectvloeren opties die enorm slijtvast zijn en geschikt zijn voor extreme belasting. De meest voorkomende vloertypes voor deze ruimtes zijn de epoxy gietvloer en de epoxy coating. Deze vloeren staan bekend om hun veiligheid, slijtvastheid, belastbaarheid en hebben nog veel meer voordelen.

Makkelijk in onderhoud

Uw interieur begint met een vloer. Een gietvloer is een kunststof vloersysteem, dat we met de hand gieten. Gietvloeren zijn makkelijk in het onderhoud en zijn relatief makkelijke vloeren om schoon te houden.

Naast hoogwaardige gietvloeren leveren we bij Puur Projectvloeren ook goed advies. Goed advies is heel belangrijk, want elke ruimte is anders. Door goed advies te leveren kunnen we u zorgen uit handen nemen.

Een bijzondere uitstraling

Elke gietvloer is weer een uniek maatwerk project. Bovendien heeft de vloer een enorme aantrekkingskracht op iedereen die van modern houdt. Met onze persoonlijke gietvloeren kunt u uw eigen smaak naar voren laten komen in uw interieur, om zo naar de wereld te communiceren waar uw bedrijf voor staat.

Ruim assortiment gietvloeren

Er is altijd een vloer die perfect aansluit bij de stijl van uw kantoor, garage of magazijn. Puur Projectvloeren heeft namelijk een ruim assortiment aan kleuren en afwerkingen. Bovendien kunnen we voor uw bedrijf stalen op maat maken, zodat u zeker weet dat de uw persoonlijke keuze binnen uw bedrijfsinterieur past. We bieden verschillende soorten gietvloeren met elk verschillende kwaliteiten.

Vraag uw persoonlijke offerte aan, zodat we vrijblijvend aan de slag kunnen gaan met uw persoonlijke advies.

Vraag uw persoonlijke offerte aan