Gietvloeren

Offerte aanvragen
Bezoek onze showroom
stel uw vraag

Een gietvloer straalt kwaliteit uit

Gietvloeren worden erg nauw met de hand aangebracht. Zodra u een ruimte inloopt valt een gietvloer vaak meteen op, gietvloeren werken ruimte vergrotend en kunnen de indruk van uw zakelijke interieur versterken. Daarnaast zijn onze gietvloeren naadloos en vloeistof dicht. De vloer kan in elke kleur en kleurencombinatie worden samengesteld, daardoor kan een gietvloer precies worden gemaakt naar de wensen van uw bedrijf.

Vloeren, het fundament van uw interieur

Uw interieur begint met een vloer. Een gietvloer is een kunststof vloersysteem, dat we met de hand gieten. Gietvloeren zijn makkelijk in het onderhoud en zijn relatief makkelijke vloeren om schoon te houden.

Naast hoogwaardige gietvloeren leveren we bij Puur Projectvloeren ook goed advies. Goed advies is heel belangrijk, want elke ruimte is anders. Door goed advies te leveren kunnen we u zorgen uit handen nemen.

Voordelen van een gietvloer

Een groot voordeel van de gietvloer is dat deze niet wordt gelegd. Gietvloeren worden gegoten, hierdoor gaat het plaatsen van een gietvloer in een garage of magazijn een stuk sneller dan bij klassieke vloeren. Daar komt nog bij dat de vloeren makkelijk in het onderhoud zijn door het egale oppervlak en het vaak voorkomende stofafstotende karakter. Dit scheelt dus over het algemeen onderhoudskosten.

De voordelen van een gietvloer zijn onder andere afhankelijk van uw materiaal voorkeuren.

Een bijzondere uitstraling

Elke gietvloer is weer een uniek maatwerk project. Bovendien heeft de vloer een enorme aantrekkingskracht op iedereen die van modern houdt. Met onze persoonlijke gietvloeren kunt u uw eigen smaak naar voren laten komen in uw interieur, om zo naar de wereld te communiceren waar uw bedrijf voor staat.

Ruim assortiment gietvloeren

Er is altijd een vloer die perfect aansluit bij de stijl van uw kantoor, garage of magazijn. Puur Projectvloeren heeft namelijk een ruim assortiment aan kleuren en afwerkingen. Bovendien kunnen we voor uw bedrijf stalen op maat maken, zodat u zeker weet dat de uw persoonlijke keuze binnen uw bedrijfsinterieur past. We bieden verschillende soorten gietvloeren met elk verschillende kwaliteiten.

Vraag uw persoonlijke offerte aan, zodat we vrijblijvend aan de slag kunnen gaan met uw persoonlijke advies.

Vraag uw persoonlijke offerte aan