Marmoleum vloeren (Linoleum)

Marmoleum is een hele bijzondere vloer

In het aanbod van vloeren is de marmoleum vloer een uniek exemplaar. De marmoleum vloer geldt als een zeer milieuvriendelijke vloer en is een geschikte keuze voor uw bedrijfsvloer. De vloer werkt niet alleen geluiddempend maar is ook nog eens krasvrij. Als u voor marmoleum kiest dan krijgt u een bijzondere, veelzijdige vloer voor uw bedrijf die weinig onderhoud behoeft.

Offerte aanvragen

De voordelen van marmoleum vloeren

De Marmoleum vloer is de eerste vloer ter wereld die CO2 neutraal is! De vloer bestaat voor 97 procent uit natuurlijke grondstoffen als lijnolie, hars, houtmeel en kalksteen. Ruim 40% hiervan is gerecycled en ook nog eens biologisch afbreekbaar. Bovendien worden de vloeren gemaakt in fabrieken die volledig draaien op groene energie. Deze milieuvriendelijke aspecten maakt de marmoleum vloer een hele speciale vloer.

Doordat Marmoleum vloeren in een heel uitgebreidt kleurenpallet beschikbaar is, voldoet deze vloersoort aan hoge eisen op het gebied van design en uitstraling. Daarnaast is de vloer gemakkelijk schoon te maken en kan de vloer vuil verhullen.

Als een van de meest hoogwaardige vloeroplossingen, is de marmoleum vloer in opkomst als projectvloer. Door de hoge kwaliteit, het milieuvriendelijke karakter van de vloer en de natuurlijke schoonheid die de vloer biedt is marmoleum een gedegen keuze voor uw project. Bovendien kan een marmoleum vloer wel 30 tot 40 jaar mee gaan! Ook is marmoleum heel kleurvast en zul je in de jaren weinig tot geen verbleking zien.

Voor de ruimtes van uw bedrijf waar geluid een grote rol speelt, bieden we ook marmoleum vloeren aan die contactgeluiden kunnen reduceren. Door samenwerkingen met gewaardeerde, betrouwbare leveranciers hebben we toegang tot unieke collecties die voor een lagere dB waarde kunnen zorgen. Bovendien kan er ook nog een extra laag worden aangebracht in combinatie met elke normale marmoleum vloer om contactgeluiden met tenminste 14 dB te reduceren.

Marmoleum is hartstikke hygiënisch, dat komt doordat het voor bacteriën heel moeilijk is om zich op de vloer te ontwikkelen en de vloer trekt geen stof aan. De vloer is om deze redenen ook in bijna elk ziekenhuis te vinden. Daar komt nog bovenop dat marmoleum vloeren zeer onderhoudsvriendelijk en heel slijtvast zijn.

Het leggen van Marmoleum

Wanneer u de vloer heeft gevonden die aan de voorkeuren van uw bedrijf voldoet. Dan leveren we die vloer bij uw bedrijf en gaan we voor u aan de slag. Ons applicatieteam gaat als eerst aan de slag met het vakkundig egaliseren van de ondervloer. Vervolgens leggen we de vloer en staan we garant voor een fraaie afwerking met plinten. Daarna mag het resultaat er zijn: een perfect afgewerkte vloer waaraan u jarenlang plezier beleeft!

Offerte aanvragen

Service van A tot Z

Bij zo’n prachtige vloer kan onze uitstekende service natuurlijk niet missen. Puur Projecten heeft ruim 30 jaar ervaring binnen de markt. Onze specialisten staan voor u klaar om u te helpen bij het kiezen een vloer die voldoet aan de wensen van uw bedrijf.

De marmoleum vloer is in diverse kleuren verkrijgbaar en kan in tal van designs worden aangeleverd.

Uw prijs laten berekenen