Marmoleum vloeren

Offerte aanvragen
Bezoek onze showroom
stel uw vraag

Marmoleum is een hele bijzondere vloer

In het aanbod van vloeren is de marmoleum vloer een uniek exemplaar. De marmoleum vloer geldt als een zeer milieuvriendelijke vloer en is een geschikte keuze voor uw bedrijfsvloer. De vloer werkt niet alleen geluiddempend maar is ook nog eens krasvrij. Als u voor marmoleum kiest dan krijgt u een bijzondere, veelzijdige vloer voor uw bedrijf die weinig onderhoud behoeft.

Geheel CO2-neutraal

We zijn er bijzonder trots op dat we ons specialist mogen noemen in het leggen van de marmoleum vloer. Deze krasvrije vloer is namelijk geheel CO2-neutraal. Dit is de eerste vloer ter wereld die CO2 neutraal is! De vloer bestaat voor 97 procent uit natuurlijke grondstoffen als lijnolie, hars, houtmeel en kalksteen. Ruim 40% hiervan is gerecycled en ook nog eens biologisch afbreekbaar. Bovendien worden de vloeren gemaakt in fabrieken die volledig draaien op groene energie. Deze milieuvriendelijke aspecten maakt de marmoleum vloer een hele speciale vloer.

Het leggen van Marmoleum

Wanneer u de vloer heeft gevonden die aan de voorkeuren van uw bedrijf voldoet. Dan leveren we die vloer bij uw bedrijf en gaan we voor u aan de slag. Ons applicatieteam gaat als eerst aan de slag met het vakkundig egaliseren van de ondervloer. Vervolgens leggen we de vloer en staan we garant voor een fraaie afwerking met plinten. Daarna mag het resultaat er zijn: een perfect afgewerkte vloer waaraan u jarenlang plezier beleeft!

Service van A tot Z

Bij zo’n prachtige vloer kan onze uitstekende service natuurlijk niet missen. Puur Projecten heeft ruim 40 jaar ervaring binnen de markt. Onze specialisten staan voor u klaar om u te helpen bij het kiezen een vloer die voldoet aan de wensen van uw bedrijf.

De marmoleum vloer is in diverse kleuren verkrijgbaar en kan in tal van designs worden aangeleverd.

Vraag uw persoonlijke offerte aan