Industriële Bedrijfsvloeren

Industriële vloeren

Vloeren in bijvoorbeeld garages en magazijnen krijgen het vaak heel zwaar te verduren. Er rijden vrachtwagens af en aan, materiaal wordt veel verplaatst, bijtende producten komen per ongeluk ten val, al met al moet een industriële vloer dus veel kunnen hebben.

Dergelijke ruimten vereisen een speciale aanpak en een aangepaste vloer. Het installeren van industriële vloeren vereist een vakkundige aanpak, kwalitatieve materialen en goede afwerking. Puur Projectvloeren is dé professionele partner binnen dit vakgebied. Al 30 jaar hebben we ons gespecialiseerd in het maken van bedrijfsvloeren. Hierdoor zijn we in staat om uw organisatie de juiste specificaties en karakteristieken te bieden om een vloer naar uw verwachtingen te ontwerpen.

Het esthetische karakter van bedrijfsvloeren is niet altijd prioritair, maar als dit toch het geval is. Dan laten bijvoorbeeld onze gietvloeren een brede waaier aan kleuren en afwerkingen toe. Zo is er altijd een industriële vloer die perfect aansluit bij uw stijl en/of keuzes.

Afspraak maken
Advies op UW locatie
Gietvloeren

Krachtige vloeren, met finesse gemaakt

Een duurzame bedrijfsvloer

Industriële bedrijfsvloeren krijgen het vaak heel zwaar te verduren. Dat maakt duurzaamheid een cruciaal belang. Of u nu kiest voor betonlook gietvloeren, coating gietvloeren of epoxy gietvloeren. Duurzaamheid wordt steeds hoog in het vaandel gedragen.

Sterkte van de vloer

Om opgewassen te zijn tegen zware vrachten en andere mogelijke oppervlakteschade gebruiken we enkel het sterkste materiaal bij het maken van industriële vloeren.

Niet gelegd, maar gegoten

Gietvloeren hebben het grote voordeel ten opzichte van andere vloeren dat ze worden gegoten in plaats van gelegd. Hierdoor kunnen we de vloer een stuk sneller plaatsen dan andere klassieke vloeren.

Makkelijk in het onderhoud

Doordat het oppervlak geheel egaal is en de vloer in de meeste gevallen een stofafstotend karakter heeft zijn de vloeren eenvoudig in het onderhoud.

Bestand tegen chemische producten

Onder onze bedrijfsvloeren bevinden zich materialen zoals de epoxy gietvloer die heel goed bestand is tegen continue blootstelling aan chemische producten. Uiterst geschikt dus voor fabrieken, magazijnen, loodsen of andere ruimtes die met chemische componenten in aanraking komen.

Plan een adviesgesprek bij u of bij ons