Magazijnvloeren voor zware belasting

De basis van een magazijn is zeer belangrijk. Deze vloeren krijgen het altijd zwaar te verduren: heftrucks en vrachtwagens belasten de vloer, pallets en kratten worden over de grond verschoven en giftige stoffen raken de vloer. De vloer moet ijzersterk zijn. Onze experts helpen u graag met het advies voor de juiste magazijnvloer.

Advies & prijsindicatie

Soorten magazijnvloeren

De twee meest voorkomende magazijnvloeren zijn de epoxy gietvloer en de epoxy coating. Dit zijn twee vloersoorten die voor uiterste bescherming zorgen. Naast dat deze vloersoorten de geschikte technische eigenschappen hebben om als magazijnvloer te dienen, zijn deze vloeren naast functioneel ook mooi. Beide vloeren worden naadloos geïnstalleerd.

Epoxy gietvloer

Een epoxy gietvloer is de sterkste gietvloer die op de markt te vinden is. Deze vloer is geschikt voor extreme belasting en stijgt ver boven de wettelijke eisen van een magazijnvloer uit. Technische eigenschappen die de epoxy gietvloer karakteriseren zijn onder andere;

  • Veilig & brandwerend
  • Zeer kras- en slijtvast
  • Bestand tegen chemicaliën
  • Vochtbestendig
  • Ruim kleurenpallet

Epoxy coating

De epoxy coating komt veel voor in bedrijfshallen en garages, kenmerkend aan dit vloertype is dat de vloer enorm slijtvast is. De epoxy coating is daarnaast ook kras- en stootvast en kan goed tegen bijvoorbeeld accuzuren.
Voordelen van een epoxy coating zijn;

  • De vloer kan snel verwerkt worden, waardoor er minimale werkonderbreking is
  • Heel onderhoudsvriendelijk & vloeistofdicht
  • Goedkoper alternatief dan de Epoxy Gietvloer
  • Goede hechting met bijna elk soort ondergrond

Extra opties magazijnvloeren

Voor sommige vloeren kan het gewenst zijn om een extra antisliplaag aan te brengen, daarom bieden we slip als extra optie aan. Bovenop de gelegde vloer kan nog een laag worden aangebracht die extra veel slip geeft.

Ook is het mogelijk om belijning aan te brengen op de vloer, zodat u routes kunt uitstippelen voor bijvoorbeeld heftrucks of als u op maat gemaakte signalen op de vloer wilt. Elke vloer kunnen we helemaal samenstellen naar uw wens. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Service van A tot Z

Naast een team van specialisten die voor u klaar staan, gaat ons adviesteam graag voor en met u aan de slag om een vloer samen te stellen naar uw wensen. Hierbij wordt gekeken naar zowel de technische eigenschappen als het design. Op die manier kunnen we een vloer voor uw magazijn maken die niet alleen technisch aan al uw eisen voldoet maar een ook een magazijnvloer is waar u trots op kunt zijn.

Vrijblijvende aanvraag