PVC vloeren

offerte aanvragen
Bezoek onze showroom
stel uw vraag

De voordelen van een PVC vloer

De PVC vloer is in sneltreinvaart een van de meest populaire bedrijfsvloeren geworden. Dat komt doordat een PVC vloer bijna alleen maar voordelen heeft. PVC vloeren zijn houtvrije vloeren, maar amper te onderscheiden van houten vloeren. De vloeren bestaan uit kunststof en lagen polyvinylchloride. De kosten van een PVC vloer kunnen soms iets hoger uitvallen dan andere vloeren, maar daar staat hoge kwaliteit en weinig onderhoud tegenover. PVC gaat langer mee, bovendien zijn is het uitstekend bestand tegen vocht en moeilijk te beschadigen.

Een echte kwaliteitsvloer

PVC vloeren zijn sterker dan vloeren van laminaat en vloeren gemaakt van vinyl. De vloeren beschikken over een solide slijtlaag en dat maakt dat er niet snel beschadigingen optreden. Het onderhoud van een PVC vloer is niet meer dan de vloer regelmatig stofzuigen en dweilen. Dit bij voorkeur zonder gebruik te maken van reinigingsmiddel. Wanneer u gebruik maakt van inloopmatten bij de ingangen en viltjes onder de poten van meubels dan loopt u nog minder risico op beschadiging.

PVC werkt sterk geluiddempend

PVC vloeren zijn geluiddempend en daardoor uiterst geschikt voor de zakelijke markt. Daarnaast laten de vloer warmte door en passen zich razendsnel aan de omgevingstemperatuur aan. PVC kan dus goed gelegd worden in combinatie met vloerverwarming, doordat het de warmte goed door kan laten geniet u snel uw vloerverwarming.

Naadloos gelegd

Wat ook als een groot voordeel beschouwd kan worden is dat PVC vloeren naadloos gelegd kunnen worden. Dan wordt de vloer strak tegen de muur gelegd en zijn er geen plinten nodig. Plinten kunnen in sommige gevallen afbreuk doen aan de vloer. Dit scheelt ook nog eens kosten.

Keuze uit een ruim assortiment

Puur Projectvloeren biedt een groot assortiment aan PVC vloeren en leg wijzes. Bijzonder is zonder enige twijfel de visgraat PVC vloer, die ook in ons assortiment te vinden is. Onze opties bieden u ruime keuze om het beste resultaat te realiseren voor uw bedrijf. Bij Puur Projectvloeren haalt u een topvloer in huis!

Vraag uw persoonlijke offerte aan