PVC vloeren voor bedrijven

De PVC vloer is in sneltreinvaart een van de meest populaire bedrijfsvloeren geworden. Dat komt doordat een PVC vloer bijna alleen maar voordelen heeft. PVC vloeren zijn houtvrije vloeren, maar amper te onderscheiden van houten vloeren. De vloeren bestaan uit kunststof en lagen polyvinylchloride. De kosten van een PVC vloer kunnen soms iets hoger uitvallen dan andere vloeren, maar daar staat hoge kwaliteit en weinig onderhoud tegenover. PVC gaat langer mee, bovendien is het goed bestand tegen vocht en moeilijk te beschadigen.

offerte aanvragen

Grootste voordelen van een PVC vloer

PVC vloeren zijn sterker dan vloeren van laminaat en vloeren gemaakt van vinyl. De vloeren beschikken over een solide slijtlaag en dat maakt dat er niet snel beschadigingen optreden. Wanneer u gebruik maakt van inloopmatten bij de ingangen en viltjes onder de poten van meubels dan loopt u nog minder risico op beschadiging.

Het onderhoud van een PVC vloer is niet meer dan de vloer regelmatig stofzuigen en dweilen. Dit bij voorkeur zonder gebruik te maken van reinigingsmiddel.

PVC vloeren laten goed warmte door en passen zich razendsnel aan de omgevingstemperatuur aan. PVC kan dus goed gelegd worden in combinatie met vloerverwarming, doordat het de warmte goed door kan laten geniet u snel uw vloerverwarming.

PVC vloeren zijn geluiddempend en daardoor uiterst geschikt voor de zakelijke markt.

Wat ook als een groot voordeel beschouwd kan worden is dat PVC vloeren naadloos gelegd kunnen worden. Dan wordt de vloer strak tegen de muur gelegd en zijn er geen plinten nodig. Plinten kunnen in sommige gevallen afbreuk doen aan de vloer. Dit scheelt ook nog eens kosten.

Ruim 30 jaar PVC vloeren expert

Puur Projectvloeren werkt samen met A-merken, zodat we u altijd kunnen voorzien van kwalitatieve vloeren. Daarnaast hebben we hierdoor ook toegang tot unieke collecties waarmee we uw vloer helemaal naar wens kunnen samenstellen. Ons team dat bestaat uit vakkundige professionals die met uiterste zorg werken om de kwaliteit van uw vloer te waarborgen. Bij Puur Projectvloeren zijn we partner voor zowel grote als kleine projecten, waarbij we opdrachtgevers ontzorgen, de doorlooptijd altijd zo laag mogelijk houden en pas tevreden zijn als u dat bent.

Ruim assortiment PVC vloeren

Puur Projectvloeren biedt een groot assortiment aan PVC vloeren en leg wijzes. Bijzonder is zonder enige twijfel de visgraat PVC vloer, die ook in ons assortiment te vinden is. Onze opties bieden u ruime keuze om het beste resultaat te realiseren voor uw bedrijf. Bij Puur Projectvloeren haalt u een topvloer in huis!

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden

Met PVC kunt u veel kanten op. Door de grote verscheidenheid aan keuzes kan het best moeilijk zijn om de geschikte vloer voor uw ruimte te vinden. Dat snappen we! Daarom bieden we u graag vrijblijvend advies tijdens uw oriëntatie naar een nieuwe vloer.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem contact met ons op of vraag een offerte aan voor meer informatie en een kennismaking.

informeer naar onze mogelijkheden

Recente PVC projecten