Vloeren egaliseren

Egaliseren is echt maatwerk

Als u een vloer wilt met een lange levensduur, dan begint u met een goede basis. Bij die basis hoort natuurlijk het egaliseren van de ondervloer. Egaliseren zorgt er namelijk voor dat de hechting met de te leggen vloer optimaal is. Egaliseren is echt maatwerk, waar een grondige inspectie van de ondervloer aan voorafgaat.

Om goed van start te gaan is het voor ons belangrijk om te weten voor welke vloer u hebt gekozen, omdat elke vloer om een specifieke aanpak vraagt. Verder is het belangrijk om vooraf de belasting van de vloer te weten. Wordt er veel over de vloer heen gereden met bijvoorbeeld rolstoelen of is de vloer juist bedoeld voor in de bedrijfskantine? Als we dit in kaart hebben gebracht, dan maken we een plan van aanpak specifiek toegespitst op uw situatie en wensen. Daarna zullen we u een scherpe offerte presenteren.

Offerte aanvragen
Bezoek onze showroom
Advies op UW locatie

Oneffenheden uit de vloer

Idealiter passen we onze egalisatietechnieken direct toe nadat de vloer verwijderd is. We gaan dan van start met oneffenheden uit de vloer halen, in de wetenschap dat elke kleine oneffenheid grote gevolgen kan hebben en wij voor het beste resultaat gaan. Doorgaans doen we dit door (machinaal) te schuren, voor grotere ruimtes kunnen we gebruik maken van speciale egalinepompen. We gebruiken deze pompen, omdat ze een constante kwaliteit bieden. Onder alle omstandigheden staat kwaliteit voor ons bovenaan.

De vloer wordt opgeleverd

We hebben een beproefde werkwijze die begint met deskundig advies en overleg, gevolgd door het aanbieden van de beste oplossing met een scherpe offerte. Vervolgens stemmen we de agenda’s met elkaar af en kunnen de werkzaamheden op deskundige wijze worden uitgevoerd. Egaliseren is de basis van een vloer, zodra de basis klaar is en de ondervloer is opgeleverd kan de eigenlijke vloer gelegd worden.

Als de vloer ligt, vergeten we u niet! We bieden vanzelfsprekend ook nazorg om ervoor te zorgen dat u niet alleen tevreden bent, maar ook tevreden blijft.

Egaliseren als eindafwerking

Aan de hand van de kennis die we hebben over de nieuwe vloer die u wilt en de mate waarop de vloer belast gaat worden, kunnen we besluiten de vloer machinaal te egaliseren. Het is een kwestie van maatwerk dus.

Wij kunnen ook voor egaliseren als eindwerk afwerking zorgen. Dit komt vaker voor bij bedrijfshallen en winkels. Als u hiervoor kiest, zullen we een extra waterafstotende laag coating aanbrengen. In alle andere gevallen zorgen we ervoor dat de vloer legklaar wordt opgeleverd.

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Vraag vrijblijvend een persoonlijke offerte aan.

Vraag uw persoonlijke offerte aan