Vloeren egaliseren

Offerte aanvragen
Advies op locatie?
Onze klanten

Het egaliseren van de vloer betekent dat de hele vloer gelijk en glad wordt gemaakt. Een goed geëgaliseerde vloer gaat langer mee, voorkomt vochtproblemen en ook wordt de vloer mooier. Als u van plan bent om een nieuwe vloer aan te schaffen dan is het slim om uw vloer door professionals te laten egaliseren. Zo verzekert u zich ervan dat u jarenlang kunt genieten van uw nieuwe vloer.

  • Met een egale ondervloer gaat uw vloer langer mee

  • PUUR! Projectvloeren; Ruim 30 jaar vakervaring

  • Een nieuwe vloer kan sneller worden gemaakt op een egale ondervloer

Wat is Egaliseren?

Egaliseren is een proces waarbij een ondervloer egaal wordt gemaakt. Bij PUUR! Projectvloeren doen we dit al ruim 30 jaar. Ons team bestaat uit professionals, zo kunnen we altijd kwaliteit en zekerheid leveren. Bovendien vinden we het belangrijk om u door het hele proces duidelijkheid te leveren en te kunnen ontzorgen.

We vertellen u graag wat egaliseren nou precies is. Voordat we beginnen met het egaliseren halen we eerst alle oneffenheden uit de vloer. Elke kleine oneffenheid kan namelijk grote gevolgen hebben. Doorgaans doen we dit door de vloer (machinaal) te schuren.

Daarna is het heel belangrijk dat de ondervloer stofvrij en schoon is. Zodra dat het geval is zullen we de egaline gelijkmatig verdelen over de vloer. Wanneer alle egaline gelijkmatig is verdeeld over de ruimte zal de vloer afhankelijk van de dikte ongeveer 12 uur moeten uitharden.

PUUR! vakmanschap

Egaliseren is echt maatwerk, waarbij een grondige inspectie van de ondervloer aan voorafgaat. Om goed van start te gaan is het voor ons belangrijk om te weten voor welke vloer u hebt gekozen, omdat elke vloer om een specifieke aanpak vraagt.

Verder is het belangrijk om vooraf de belasting van de vloer te weten. Wordt er veel over de vloer heen gereden met bijvoorbeeld rolstoelen of is de vloer juist bedoeld voor in de bedrijfskantine? Als we dit in kaart hebben gebracht, dan maken we een plan van aanpak specifiek toegespitst op uw situatie en wensen.

Offerte aanvragen

Egaliseren als eindafwerking

Bij PUUR! Projectvloeren kunnen we ook voor egaliseren als eindafwerking zorgen. Dit komt vaker voor bij bedrijfshallen en winkels. Als u hiervoor kiest, zullen we een extra waterafstotende laag coating aanbrengen. In alle andere gevallen zorgen we ervoor dat de vloer legklaar wordt opgeleverd. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Vraag vrijblijvend een persoonlijke offerte aan.

Meer informatie over Egaliseren

Als u uw betonnen vloer weer mooi glad wilt hebben dan kunt u de vloer egaliseren. Als de vloer is geëgaliseerd dan is het mogelijk om hier pvc, marmoleum, tapijt of een gietvloer op aan te brengen.

Het egaliseren van een vloer is echt maatwerk. Daarnaast werken we bij PUUR! Projectvloeren met staffelkortingen. De prijs van het egaliseren is onder andere afhankelijk van oppervlakte en de gewenste dikte. U kunt gratis bij ons een offerte aanvragen die u kan helpen bij de oriëntatie van de kosten. Wilt u liever advies op uw locatie? Dat kan ook!

Bij PUUR! Projectvloeren werken we met een planning om gestructureerd te kunnen werken en duidelijkheid te kunnen bieden. Via ons offerte formulier kunt u onze beschikbaarheid opvragen.

  • Egaliseren geeft een mooier resultaat
  • Egaliseren zorgt voor goede hechting van de vloer
  • Het egaliseren van de vloer voorkomt vochtproblemen
  • Door te egaliseren verleng je de levensduur van bijna elke vloer
  • Op een vlakke en gladde ondervloer is het makkelijk om een vloer aan te brengen. Zo bespaart u niet alleen tijd maar ook nog eens kosten
Voor grotere ruimtes werken we doorgaans met een egalinepomp. We gebruiken deze speciale pompen, omdat ze een constante kwaliteit bieden. Onder alle omstandigheden staat kwaliteit voor ons bovenaan.

Werkwijze PUUR! Projectvloeren

Bij PUUR! hebben we een beproefde werkwijze die begint met deskundig advies en overleg. Zodra u een offerte aanvraagt gaan we hier vrijblijvend voor u mee aan de slag. Vervolgens stemmen we de agenda’s met elkaar af en kunnen de werkzaamheden op deskundige wijze worden uitgevoerd. Egaliseren is de basis van een vloer, zodra de basis klaar is en de ondervloer is opgeleverd kan de eigenlijke vloer gelegd worden. Als de vloer ligt, vergeten we u niet! We bieden vanzelfsprekend ook nazorg om ervoor te zorgen dat u niet alleen tevreden bent, maar ook tevreden blijft.

vrijblijvend advies aanvragen

Klanten van PUUR! Projectvloeren