Kantoorvloeren

Zoekt u een goede kantoorvloer? PVC en tapijt behoren tot de meest gekozen opties en dat is niet voor niets. Ze zorgen voor een goede akoestiek en geven sfeer aan een kantoorruimte. Een vloer die wij daar nog graag aan toe willen voegen is de microcement vloer (PUUR! Concrete). Deze is krasvast en wordt naadloos gerealiseerd. Extra fijn in schoonmaak en onderhoud!

Creativiteit in kantoorvloeren

Een uniek design in gedachten of meerdere vloertypen combineren? Geen enkel probleem, we denken graag met u mee! Het komt veel voor dat we zowel PVC en Concrete, PVC en tapijt of een gietvloer in combinatie met PVC of tapijt in één ruimte leggen. Ook binnen het vloersysteem kunt u meerdere varianten met elkaar combineren. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Contact

Meer dan 30 jaar ervaring in kantoorvloeren

Puur Projectvloeren heeft al veel kantoren mogen voorzien van nieuwe kantoorvloeren. Door ruim 30 jaar ervaring, samenwerkingen met betrouwbare leveranciers kunnen we als een flexibele partner optreden. Puur Projectvloeren verwerkt kantoorvloeren met A-merken zoals; Forbo, Desso/Tarkett en Interface. Door goede communicatie kunnen we de doorlooptijden laag houden en u extra goed adviseren bij de nieuwe vloer voor uw kantoor.

Voordelen van een tapijt vloer op kantoor

Een kantoorvloer van tapijt wordt doorgaans per tegel gelegd. Waardoor u ontelbaar veel combinaties kunt maken. Onze tapijt vloeren zijn bovendien erg slijtvast.

  • Tapijt zorgt voor een gezond binnenklimaat
  • Tapijt werkt isolerend
  • Tapijt is eenvoudig te vervangen
  • Tapijt is sfeervol en functioneel

Meer over projecttapijt

Voordelen van een PVC-vloer op kantoor

Wanneer u kiest voor een PVC-vloer voor op kantoor dan gaat u voor uitstraling, comfort en gemak. PVC-kantoorvloeren zijn goed af te stemmen op uw smaak, bovendien kunt u er jarenlang van genieten.

  • PVC-vloeren hebben een lange levensduur
  • PVC-vloeren werken geluidsdempend

  • PVC is een goede vervanger van houten vloeren
  • PVC-vloeren blijven heel lang mooi
Meer over PVC

Voor zowel Tapijt als PVC-vloeren hebben we een ruim aanbod bestaande uit verschillende kleuren, structuren en legwijzes. We gaan secuur te werk en we zijn pas tevreden als u dat ook bent. Alle collecties die we hebben zijn met uiterste zorg voor u samengesteld. We zijn benieuwd wat we voor u kunnen betekenen!

Prijsindicatie opvragen