Kantoorvloeren

De beste kantoorvloer

Als u zoekt naar een kantoorvloer, dan zoekt u een sterke slijtvaste vloer. De PVC- vloeren en tapijt vloeren springen er qua vloertypes bovenuit wanneer u op zoekt bent naar een kantoorvloer. Beide vloeren hebben zo hun voordelen. Een PVC vloer is bijvoorbeeld een super goede optie als u een houten kantoorvloer wilt maar niet alle nadelen van een houten kantoorvloer wilt ervaren. Tapijt vloeren zijn stijlvol, hebben een verende werking en zorgen voor een gezond binnenklimaat voor uw medewerkers. Bij Puur Projectvloeren hebben we een ruim aanbod van vloeren collecties. Zowel bij PVC als Tapijt zijn er een aantal voordelen om deze vloertypes op uw kantoor te leggen.

Advies op locatie aanvragen
Offerte aanvragen

Ruim 30 jaar expert in Kantoorvloeren

Puur Projectvloeren heeft al veel kantoren mogen voorzien van nieuwe kantoorvloeren. Door ruim 30 jaar ervaring, samenwerkingen met betrouwbare leveranciers kunnen we als een flexibele partner optreden. Puur Projectvloeren verwerkt kantoorvloeren met A-merken zoals; Forbo, Desso/Tarkett en Interface. Door goede communicatie kunnen we de doorlooptijden laag houden en u extra goed adviseren bij de nieuwe vloer voor uw kantoor.

Voordelen van een tapijt vloer op kantoor

Een kantoorvloer van tapijt wordt doorgaans per tegel gelegd. Waardoor u ontelbaar veel combinaties kunt maken. Onze tapijt vloeren zijn bovendien erg slijtvast.

  • Tapijt zorgt voor een gezond binnenklimaat
  • Tapijt werkt isolerend
  • Tapijt is eenvoudig te vervangen
  • Tapijt is sfeervol en functioneel

Meer over tapijtvloeren

Voordelen van een PVC-vloer op kantoor

Wanneer u kiest voor een PVC-vloer voor op kantoor dan gaat u voor uitstraling, comfort en gemak. PVC-kantoorvloeren zijn goed af te stemmen op uw smaak, bovendien kunt u er jarenlang van genieten.

  • PVC-vloeren hebben een lange levensduur
  • PVC-vloeren werken geluidsdempend

  • PVC is een goede vervanger van houten vloeren
  • PVC-vloeren blijven heel lang mooi
Meer over PVC vloeren

Voor zowel Tapijt als PVC-vloeren hebben we een ruim aanbod bestaande uit verschillende kleuren, structuren en legwijzes. We gaan secuur te werk en we zijn pas tevreden als u dat ook bent. Alle collecties die we hebben zijn met uiterste zorg voor u samengesteld. We zijn benieuwd wat we voor u kunnen betekenen!

Bereken uw persoonlijke prijs
Bekijk alle vloertypes