Horeca vloeren

Horeca vloeren die tegen een stootje kunnen

Een goede horecavloer moet tegen een stootje kunnen. Er wordt veel op gelopen en er wordt altijd wel eten of drinken op gemorst. De vloer moet dus ook makkelijk schoon te maken zijn zonder dat u inlevert op grip wanneer de vloer nat of vochtig is. Zowel een horeca PVC vloer als horeca tegels voldoen aan deze eisen. Daarnaast hebben zij brandwerende eigenschappen. Een goede keuze dus voor uw horecazaak.

Advies op locatie aanvragen
Offerte aanvragen

Voor zowel horeca tegels als horeca PVC vloeren hebben we een ruim aanbod, bestaande uit verschillende kleuren, structuren en legwijzes. We gaan secuur te werk en we zijn pas tevreden als u dat ook bent. Alle collecties die we hebben zijn met uiterste zorg voor u samengesteld. We zijn benieuwd wat we voor u kunnen betekenen!

Ruim 30 jaar expert in horeca vloeren

PUUR! Projectvloeren heeft al veel kantoren mogen voorzien van nieuwe horeca vloeren. Door ruim 30 jaar ervaring, samenwerkingen met betrouwbare leveranciers kunnen we als een flexibele partner optreden. PUUR! Projectvloeren verwerkt horecavloeren met A-merken zoals; Forbo, Desso/Tarkett en Interface. Door goede communicatie kunnen we de doorlooptijden laag houden en u extra goed adviseren bij de nieuwe vloer voor uw horecazaak.