Tapijt vloeren voor bedrijven

Met tapijt kunt u veel kanten op, tapijttegels bestaan namelijk in heel veel variaties. Puur Projectvloeren verwerkt tapijt van onder andere A-merken zoals: Forbo, Desso/Tarkett en Interface. De tapijttegels die we leggen worden door een team van vakkundige professionals bij uw bedrijf gelegd en gemonteerd. De tegels die wij leggen zijn erg slijtvast, duurzaam, isolerend, geluiddempend en kunnen bovendien eenvoudig vervangen worden bij beschadigingen.

Offerte aanvragen

De voordelen van tapijt

Tapijttegels worden één voor één gelegd, totdat de tegels samen een naadloos geheel vormen. Doordat tapijttegel voor tegel wordt gelegd zijn er ontzettend veel verschillende variaties mogelijk. U heeft namelijk de mogelijkheid verschillende kleuren en designs naar uw eigen wens te combineren.

De tapijtvloeren die wij leggen zijn niet alleen heel strak, maar geven een warme, krachtige uitstraling die uw ruimtes kunnen verbinden. Onze tapijtvloeren zijn heel geschikt voor kantoren en bibliotheken. Maar ook voor schoolgebouwen, verzorgingstehuizen, bioscoopzalen en nog veel meer.

Tapijtvloeren zijn zeer geschikt voor commerciële ruimtes. Onze tapijtvloeren zijn heel slijtvast. Wanneer er toch een tegel wordt beschadigd, dan kunt u deze gemakkelijk vervangen.

De isolerende werking van tapijt zorgt voor goede isolatie van warmte. De warmte wordt vastgehouden door de vezels in het tapijt. Hierdoor is het voor uw medewerkers en bezoekers comfortabel om over de vloer te lopen.

Het geluid van voetstappen wordt met maar liefst 25 tot 34 decibel gedempt door een tapijtvloer. De vloer zorgt dus voor een rustige stille werkomgeving in uw bedrijf, waar uw werknemers geconcentreerd kunnen werken. Daar komt nog bij dat ook contactgeluiden worden gedempt, dat wil zeggen dat de geluiden richting de verdieping eronder ook worden gereduceerd.

Tapijt is heel slipveilig en slijtvast. Doordat de vloer een stuk minder glad is dan veel andere vloeren is de kans dat iemand erop uitglijdt een stuk kleiner. Daarnaast is tapijt zacht en verend en is de kans dat iemand verwond raakt kleiner. Dit kan een groot voordeel zijn in bijvoorbeeld verzorgingstehuizen of voor op de trap.

Gezonde werknemers zijn belangrijk voor uw bedrijf. Niet alleen zijn onze tapijtvloeren duurzaam, de verende werking van een tapijtvloer dempt de loopbeweging. Naast het feit dat tapijt gewoon lekker loopt, is het ook gezond om niet op een harde vloer te lopen.

Creatieve mogelijkheden met tapijt

Door verschillende kleuren, structuren en patronen tapijt te combineren ontstaan eindeloos veel combinaties. Zo kunnen we voor elk project een gepersonaliseerde vloer creëren met een unieke beleving. We kunnen bijvoorbeeld uw merkidentiteit presenteren, precies zoals u dat wilt. Met onze tapijtvloeren geeft u uw gasten een geweldige, duurzame klantervaring. Bij Puur Projectvloeren gaat u voor een vloer die positieve emoties oproept!

Meer dan 30 jaar ervaring in kantoorvloeren

Door onze samenwerking met A merken hebben we toegang tot unieke tapijt collecties. Als u op zoek bent naar het beste tapijt voor uw ruimte, dan kunt u contact met ons opnemen en bieden we advies op maat. Naast unieke collecties kunnen we ook standaard tapijt vloeren voor uw bedrijf realiseren. Bij Puur Projectvloeren realiseren we moderne werkplekken en kunnen we door de verscheidenheid aan tapijtvloeren in ons assortiment multifunctionele werkruimtes creëren. Onze vloeren zijn geschikt voor bijna elke ruimte.

Sfeervol en functioneel tapijt

Een tapijtvloer heeft niet alleen invloed op de sfeer binnen uw bedrijf en de manier waarop u zich wilt uiten. Tapijt vloeren kunnen ook een positieve invloed hebben op de luchtkwaliteit binnen uw ruimtes en de productiviteit van uw medewerkers. Wij werken samen met ervaren leveranciers die constant in ontwikkeling zijn om de tapijt vloeren te blijven innoveren. Hierdoor kunnen we u de beste tapijt vloeren leveren voor het welzijn van uw medewerkers, met daarbij het design van uw keuze!

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden

Bent u op zoek naar verschillende vloersystemen die in elkaar overlopen? Of wilt u graag logo’s, pijlen en andere pictogrammen in uw nieuwe tapijt vloer verwerkt hebben? We bieden u graag gepast advies.

Indien u samen werkt met een architect of aannemer, dan zullen wij hier vanzelfsprekend alles mee afstemmen.

informeer naar onze mogelijkheden