Tapijt vloeren voor bedrijven

Tapijt geeft een warme uitstraling

Met tapijt kunt u veel kanten op, tapijttegels bestaan namelijk in heel veel variaties. Puur Projectvloeren verwerkt tapijt van onder andere A merken zoals: Forbo, Desso/Tarkett en Interface. De tapijttegels die we leggen worden door een team van vakkundige professionals bij uw bedrijf gelegd en gemonteerd. De tegels die wij leggen zijn erg slijtvast, duurzaam, isolerend, geluiddempend en kunnen bovendien eenvoudig vervangen worden bij beschadigingen.

Offerte aanvragen
Prijsindicatie aanvragen
stel uw vraag

De voordelen van tapijtvloeren

Tapijttegels worden één voor één gelegd, totdat de tegels samen een naadloos geheel vormen. Doordat tapijttegel voor tegel wordt gelegd zijn er ontzettend veel verschillende variaties mogelijk. U heeft namelijk de mogelijkheid verschillende kleuren en designs naar uw eigen wens te combineren.

De tapijtvloeren die wij leggen zijn niet alleen heel strak, maar geven een warme, krachtige uitstraling die uw ruimtes kunnen verbinden. Onze tapijtvloeren zijn heel geschikt voor kantoren en bibliotheken. Maar ook voor schoolgebouwen, verzorgingstehuizen, bioscoopzalen en nog veel meer.

Tapijtvloeren zijn zeer geschikt voor commerciële ruimtes. Onze tapijtvloeren zijn heel slijtvast. Wanneer er toch een tegel wordt beschadigd, dan kunt u deze gemakkelijk vervangen.

De isolerende werking van tapijt zorgt voor goede isolatie van warmte. De warmte wordt vastgehouden door de vezels in het tapijt. Hierdoor is het voor uw medewerkers en bezoekers comfortabel om over de vloer te lopen.

Het geluid van voetstappen wordt met maar liefst 25 tot 34 decibel gedempt door een tapijtvloer. De vloer zorgt dus voor een rustige stille werkomgeving in uw bedrijf, waar uw werknemers geconcentreerd kunnen werken. Daar komt nog bij dat ook contactgeluiden worden gedempt, dat wil zeggen dat de geluiden richting de verdieping eronder ook worden gereduceerd.

Tapijt is heel slipveilig en slijtvast. Doordat de vloer een stuk minder glad is dan veel andere vloeren is de kans dat iemand erop uitglijdt een stuk kleiner. Daarnaast is tapijt zacht en verend en is de kans dat iemand verwond raakt kleiner. Dit kan een groot voordeel zijn in bijvoorbeeld verzorgingstehuizen of voor op de trap.

Gezonde werknemers zijn belangrijk voor uw bedrijf. Niet alleen zijn onze tapijtvloeren duurzaam, de verende werking van een tapijtvloer dempt de loopbeweging. Naast het feit dat tapijt gewoon lekker loopt, is het ook gezond om niet op een harde vloer te lopen.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem contact met ons op of vraag een offerte aan voor meer informatie en een kennismaking.

Vraag uw persoonlijke offerte aan