Projectvloeren

Expert in projectvloeren

Op creatieve wijze ontwerpen en realiseren we vloeren voor onze klanten. Al jarenlang geven we inhoud aan uiteenlopende projecten in onder meer kantoren, winkels, zorginstellingen, scholen, kerken en de horeca. We leveren altijd onderscheidend werk en bieden u de vloer die naadloos bij uw organisatie past.

Direct advies aanvragen

Voor uw medewerkers én klanten

Uw vloer heeft veel invloed op de beleving van uw personeel en uw klanten. Zo wilt u dat uw medewerkers in een fijne en gezonde werkomgeving hun werk kunnen doen en het liefst op de meest functionele wijze. Uw vloer is ook belangrijk voor de uitstraling van uw bedrijf. Als klanten een keuze maken voor hun leverancier, dan heeft de uitstraling van die leveranciers invloed op hun keuze. Klanten willen zich graag snel thuis voelen bij uw bedrijf. Wij denken met u mee om te kijken hoe we de best denkbare uitstraling kunnen bieden.

Projectvloeren op maat

Als geen ander beseffen we dat elke organisatie een unieke vloer met een eigen aanpak vraagt. Bij ons kunt u een beroep doen op onze ervaring en expertises. Wij zijn al jarenlang als geen ander in staat gebleken om steeds slimmere vloer oplossingen toe te passen. Vanuit ons perspectief is een goede vloer een mix van expertise, ervaring, innovatie en creativiteit. Puur Projectvloeren biedt passende oplossingen voor elk budget. Bovendien bieden we een brede keuze aan materialen van verschillende merken.

Slimme vloeroplossingen

Bij de totstandkoming van de vloer zijn een aantal zaken erg belangrijk. Eén daarvan is om constant op de hoogte te blijven van de actuele ontwikkelingen en keuzes te maken voor de juiste vloer oplossingen. Bovendien kan de realisatie alleen goed verlopen als de relatie en het contact tussen klant en ons goed is. In dit kader treft u bij ons specialisten die niet alleen voor u werken, maar samen met u werken. Wij houden van heldere communicatie. Door de lijnen strak te houden kan er snel actie worden ondernomen. Bovendien houden we hierdoor de doorlooptijd zo laag mogelijk.

Een verpletterende indruk

Bent u op zoek naar de perfecte kantooromgeving met de vloer die past bij uw organisatie? Wilt u functioneel en gezond kunnen werken en een omgeving creëren waar zowel medewerkers als klanten zich thuis voelen? Vraag een offerte bij ons aan en bespreek onder het genot van een kop koffie hoe we uw wensen en ideeën kunnen omzetten naar een interieur dat bij uw organisatie past. Zodat u een verpletterende indruk kunt maken!

Offerte aanvragen