Vloeren

De verschillende type vloeren

Puur Projectvloeren biedt u een groot assortiment aan vloeren. U kunt bij ons terecht voor onder andere tapijtvloeren, PVC vloeren, gietvloeren en marmoleum vloeren. Elke vloer heeft zijn eigen voordelen en specificaties. Bekijk hier onze vloeren;

Projecttapijt

Projecttapijt

Tapijttegels worden stuk voor stuk gelegd, hierdoor kunnen er ontzettend veel variaties worden gemaakt. Puur Projectvloeren beschikt over een ruim assortiment aan tapijttegels die geschikt zijn voor onder andere; kantoren, bibliotheken, schoolgebouwen, bioscopen, vergaderzalen en nog veel meer.

bekijk onze tapijtvloeren
Projectpvc

PVC vloeren

PVC vloeren gaan erg lang mee en zijn bovendien eenvoudig te onderhouden. Om die reden kiezen veel bedrijven tegenwoordig voor PVC. De vloer kan op verschillende manieren worden gelegd en we bieden veel mogelijkheden in kleuren en patronen. We leggen de vloer met uiterste precisie.

Bekijk onze pvc vloeren
Zakelijke gietvloeren

Gietvloeren

Gietvloeren zijn met de hand gegoten vloeren. Dit is het type vloer dat direct opvalt wanneer u een ruimte betreedt. De vloeren versterken de rest van uw interieur en werken ruimte vergrotend. Puur Projectvloeren biedt u verschillende soorten gietvloeren aan met ieder een ruim assortiment aan kleuren en afwerkingen. Gietvloeren stralen tevens kwaliteit uit.

Bekijk onze gietvloeren
Marmoleum Vloeren

Marmoleum vloeren

Marmoleum bestaat bijna geheel uit natuurlijke grondstoffen. Bovendien wordt de vloer gemaakt in fabrieken die volledig op groen draaien. De vloer is in diverse kleuren leverbaar, bovendien kan de vloer ook nog in veel designs door ons worden geleverd. Marmoleum is een unieke vloer door zijn veelzijdige en duurzame karakter.

Bekijk onze marmoleum vloeren