De ondervloer wordt altijd eerst geëgaliseerd

We zijn er bijzonder trots op dat we ons specialist in het leggen van deze mogen noemen. De klus begint overigens steevast met het op vakkundige wijze egaliseren van de ondervloer en eindigt met de afwerking met plinten. Door egalisatie maken we de ondervloer volledig vlak en worden oneffenheden/ inrichting weggehaald en dit geeft uiteindelijk het beste resultaat. Tijdens het leggen van de vloer maken we gebruik van lijm, onderhoudsmiddelen en snij- en knipmateriaal.

 

De vloer is perfect voor een gezin met kinderen

Wij beschikken over alleen de mooiste en beste vloeren die daarnaast dus ook nog eens uiterst milieuvriendelijk zijn. Bij zo’n prachtige vloer hoort uiteraard de beste service en dat is wat wij van A tot Z bieden. Die service begint al bij het uitzoeken van de vloer. Onze specialisten helpen je graag bij het kiezen van de vloer en inrichting die bij je past en die beschikt over een passende kleur en dessin. Deze milieuvriendelijke vloer is perfect voor een gezin met kinderen De vloer staat immers te boek als zeer duurzaam en is daarnaast geluidswerend en krasvast. Dit gekoppeld aan het feit dat de vloer milieuvriendelijk is, is het een perfecte vloer voor een gezin met kinderen maar zeker ook in andere toepassingen. Naar deze vloer heb je als die door ons gelegd is amper nog omkijken want de vloer is buitengewoon onderhoudsarm.

Marmoleum

In het aanbod van vloeren is de marmoleum vloer een heel bijzondere vloer en past bij een speciale inrichting. De vloer geldt als zeer milieuvriendelijk en is de ideale vloer voor mensen met een gezin. De vloer werkt namelijk geluiddempend en is daarnaast ook nog eens krasvrij.

Vloer is geheel CO2-neutraal

Met deze milieuvriendelijke vloer haal je een bijzonder veelzijdige vloer in huis. De vloer is verkrijgbaar in diverse kleuren en in tal van dessins. Een vloer geldt bovendien als een zeer milieuvriendelijke vloer, want de krasvrije vloer is geheel CO2 neutraal – de eerste ter wereld- en heeft derhalve geen invloed op de klimaatverandering. De vloer bestaat voor 97 procent uit natuurlijke grondstoffen als lijnolie, hars, houtmeel en kalksteen. Ruim veertig procent hiervan is gerecycled en biologisch afbreekbaar. Bovendien worden de vloeren gemaakt in fabrieken die volledig op groene energie draaien. En ook dat is iets dat deze vloer zo’n populaire vloer maakt.

Egaliseren, leggen en afwerken met plinten

Heb je de perfecte vloer ons royale aanbod gevonden, dan brengen wij die bij je thuis en gaan we graag voor je aan de slag: dit doen we door eerst te egaliseren, dan leggen we de vloer en staan we garant voor een fraaie afwerking met plinten. Het resultaat mag er zijn: een perfect afgewerkte vloer waaraan je jarenlang plezier beleeft en waarop we je van ons een forse garantieperiode bieden.

Ook voor zonwering en raamdecoratie aan het enige juiste adres
Behalve een prachtig aanbod vloeren en onze gespecialiseerde leg- en egalisatieservice ben je ook voor PVC-vloeren bij ons aan het juiste adres. Daarnaast mag ons aanbod aan vloerbedekking, zonwering en raamdecoratie ook echt indrukwekkend genoemd worden.

Projectinrichting

Ook voor projectontwikkeling kun je bij ons terecht. Op creatieve wijze ontwerpen en realiseren wij ook jouw interieur. Al jarenlang geven we op uiterst creatieve inhoud aan uiteenlopende projecten in onder meer de horeca, kantoor, onderwijs, winkels en voor zorginstellingen. We leveren altijd onderscheidend werk en bieden je die inrichting die naadloos bij je organisatie past.

Interieur belangrijk voor medewerkers én voor de klanten

Het interieur heeft ontzettend veel invloed op uiteenlopende zaken. Zo wil je dat je medewerkers in een fijne en gezonde leefomgeving hun werk kunnen doen, en dat op de meest functionele wijze. Het interieur is ook belangrijk voor de beeldvorming van je bedrijf. Sterker nog; als een klant twijfelt met welk bedrijf hij in zee wil gaan, dan geeft de beeldvorming en de wijze van inrichting vaak de doorslag. Ook klanten moeten zich meteen thuis voelen en de inrichting moet de best denkbare hospitality bieden. Met andere woorden; behalve functioneel moet de inrichting voor zowel werknemers als klanten als een warm bad aanvoelen.

Elke organisatie vraagt om een eigen manier van inrichting

Als geen ander beseffen we dat elke organisatie een andere manier van inrichting vraagt. Voor elke organisaties kunnen we een beroep doen op onze ervaring en expertise en zijn wij als geen ander in staat gebleken telkens weer slimme interieuroplossingen toe te passen. In onze optiek is goede inrichting een goede mix van expertise, ervaring en creativiteit en het aanbieden van een brede keuze aan materialen van verschillende merken. Bovendien bieden we een passende oplossingen
voor elk budget.

Voor zowel advies als voor realisatie van de inrichting

Uiteraard zijn we uiterst kieskeurig in de leveranciers en partijen waarmee we zakendoen. Bij ons kun je terecht voor advies en realisatie en kunnen wij je voorzien van vloeren, raambekleding, verlichting, zonwering, gordijnen en ook meubilair. Projectinrichting is maatwerk van het zuiverste soort. Wij beheersen het tot in het diepst van onze vezels.