Over Puur Projectvloeren

Vloerbedekking leggen, raambekleding en zonwering plaatsen is ons vak, wij zijn er al vele jaren mee bezig en brengen dus in elk project onze kennis van zaken in. Elk project wordt in nauw overleg met de cliënt uitgevoerd. Dat spaart tijd en dus geld en levert een hoog klanttevredenheidsniveau op.

Wij streven naar een langdurende relatie met onze opdrachtgevers. Om dat te bereiken leveren wij werk van hoge kwaliteit en verwerken wij uitsluitend producten waarvan wij de kwaliteit voor langere tijd kunnen garanderen. Onze service en deskundige nazorg zijn hierbij vanzelfsprekend.

Wij adviseren op ons eigen terrein met het doel de cliënt producten van de juiste kwaliteit aan te bieden, direct afgestemd op de omgeving, het toekomstig gebruik en de wensen van de opdrachtgever.

Elk project is uniek en wordt uitgevoerd conform de wensen van de opdrachtgever zowel in nieuwbouw als ook in renovatieprojecten, ook als de bedrijfsactiviteiten gewoon moeten doorgaan. Wij zijn de projectpartner voor projecten van klein tot groot.

  • Wij werken volgens de VCA normen

  • Gegarandeerd de hoogste kwaliteit

  • Vrijblijvend & persoonlijk advies

  • Vakmanschap door passie voor het vak

  • Scherpe prijs-kwaliteitverhouding

  • Denkt mee over uw project

Teruggebeld worden?

Welke ervaring heeft Puur Projectvloeren?

Puur Projectvloeren heeft inmiddels een indrukwekkende reeks van grote tot kleine projecten gerealiseerd of onder handen, wij zijn thuis in grote theaters even goed als in verzorgingstehuizen en studentenhuisvesting, in scholen en gemeentehuizen, sportinstellingen en overkoepelende sportorganisaties, in bankinstellingen en verzekeringsmaatschappijen, in kantoren van grote landelijke organisaties en in deelraadkantoren in diverse gemeenten.

Wij richten ook winkels in voor grote franchiseketens en voor banken zowel in Nederland als in België. U kunt ons overal tegenkomen.

Twijfel niet om contact met ons op te nemen; vraag vrijblijvend een advies en/of offerte aan of laat u terug bellen door ons!

Offerte Aanvragen

Vraag nu een vrijblijvend adviesgesprek aan

Vrijblijvend advies